Versjon 229

Nye funksjoner og forbedringer

Regnskap

Flere valg ved tapsføring via Åpne Poster
Når du tapsfører via åpne poster kan du nå angi Foreldet eller Avsluttet som årsak til at kundefordringen anses som tapt.

Lønn

Kalenderen i Fravær er nå synkronisert med kalenderen i Timemodulen
Når du administrerer fridager i timemodulen vil disse også gjelde som fridager i kalenderen til fraværsfunksjonen.

Lisens

Avslutte/slette selskap med sikkerhetskopi
Du kan nå slette et selskap og velge om du ønsker sikkerhetskopi i fem eller ti år. Ved kjøp av sikkerhetskopi kan selskapet gjenopprettes hvis det blir behov for det.

Feilrettinger

• Ved bokføring av bankbilag via Bankavstemming, kom ikke vedlegget med hvis man benyttet knappen Hent fra innboks. Feilen er nå rettet.
• Ved korrigering av valuta på en inngående faktura som opprinnelig var opprettet i NOK, kunne noen brukere oppleve at betalingen til leverandør ble feil hvis den ble gjort i annen valuta. Dette er nå rettet opp i.
• Noen brukere opplevde problemer ved korrigering av dato på allerede bokførte fakturaer i euro. Feilen er rettet.