Versjon 228

Dato for lansering: 17. september 2024

Regnskap

• Bruk av kunstig intelligens i kommentarfunksjon på Økonomioversikt
    Bruk systemets tekstmaler, lag dine egne per selskap, eller bruk kunstig intelligens for å generere tekstforslag (beta) basert på nøkkeltall. Alle forslag kan redigeres og overstyres med fritekst. Gå til rapporter og fanen Regnskap, velg Økonomioversikt og bli kjent med mulighetene! Merk at forhåndsvisningen ikke tar hensyn til fet skrift, og at den kan kutte noe tekst ved sideskift. Det vil imidlertid se helt fint ut når rapporten hentes ut.

• Nytt format ved SAF-T-eksport
    Velg mellom formatversjon 1.0 og 1.3 ved eksport av SAF-T. Format 1.0 hensyntar SAF-T-kobling på hovedbokskonti, og lar deg kjøre en automatisk SAF-T-kobling hvis du har kontoer som mangler dette. Format 1.3 hensyntar kobling mot årsavslutning, og lar deg kjøre en automatisk kobling mot årsavslutning. Inntil videre vil du kunne velge mellom disse to formatene, men fra 1. januar 2025 vil versjon 1.3 være standard.

Lønn

• Demoselskap trenger ikke lenger å gå gjennom oppstartsveiviseren for lønn.
  • Fjernet muligheten for å la demoselskaper sende inn a-melding.

Feilrettinger

• Mange brukere opplevde å ikke få eksportert liste over purringer. Feilen er nå rettet.
  • Valutakurs ble ikke automatisk oppdatert ved hvis du opprettet en ny faktura basert på eksisterende (i annen valuta enn NOK). Dette er løst ved at du nå må ta stilling til om du ønsker å beholde kursen eller oppdatere til dagens kurs, før du kan gå videre med dupliseringen.