Hurra, ansattkortet er oppgradert!

Vi har lyttet til innspillene dere har kommet med, og nå deler vi gladnyheten om at ansattkortet er blitt oppgradert. Du vil se noe ny tekst og funksjonalitet, men du vil kunne kjenne deg igjen.

Nye funksjoner

• Du kan nå skreddersy innholdet på ansattkortet
    Ved å klikke på tannhjulet kan du benytte drag and drop for å endre rekkefølgen på elementene på ansattkortet.

• Vi har laget funksjonen Egendefinerte maler
    Under Maler vil du nå kunne lage din egne maler. En mal blir en samling av faste poster og trekk som du kan legge på flere ansatte. Sett opp dine egne maler som passer til spesifikke ansattgrupper, og spar tid.

Forbedring av eksisterende funksjoner

Etter noen runder med brukertesting har vi besluttet å gjøre både små og store forbedringer:

• Fargekodet status på skattekort
    Du får nå en fargekodet varsel på de mest kjente statusene fra Skatteetaten på ansattes skattekort.