Egendefinert mal for lønnspost

Opprette egendefinert mal for lønnspoter

1. Gå til Lønn i venstremenyen og velg Ansatte

2. Klikk på Flere valg og velg Mal for lønnsposter

cs.egendefinert mal.um.1.png

3. Klikk på Opprett ny

4. Velg Egendefinert mal og klikk Fortsett

cs.egendefinert mal.um.2.png

5. Skriv navn på malen, dette vil hjelpe deg å finne malen når du skal legge den inn på ansatte senere.

6. Klikk Lagre og Legg til lønnsart

cs.egendefinert mal.um.3.png

7. Klikk på forstørrelsesglasset for å søke etter lønnsater. Dersom du legger inn negativt fortegn foran enten sats eller antall vil den trekke fra lønnsgrunnlaget til den ansatte.

cs.egendefinert mal.um.4.png

Legge inn egendefinert mal på en ansatt

1. Klikk på Lønn i venstremenyen og velg Ansatte

2. Finn den ansatte det gjelder og klikk på Legg til fra mal

cs.egendefinert mal.um.5.png

3. Klikk på nedtrekkmenyen og velg den malen du ønsker å bruke.

4. Klikk Neste.

cs.egendefinert mal.um.6.png3.

5. Skriv fra dato. Denne datoen vil være startdato for de faste postene du ser i tabellen.

6. Klikk Lagre

cs.egendefinert mal.um.7.png