Opprette ny leverandør

1. Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Leverandører

2. Klikk på Ny leverandør

Cs ny leverandør 1.jpg

3. Du kan nå gjøre et søk mot 1880 og Brønnøysundregistrene for å finne opplysninger om selskapet. Eventuelt kan opplysningene legges inn manuelt i feltene under. Klikk på Lagre. Da kommer du til en oversikt hvor du kan legge inn flere opplysninger om leverandøren.

Cs ny leverandør 2.jpg

4. I fanelinjen har du fire valg. I fanen Detaljer fyller du ut betingelser. I fanene Åpne poster og Regninger vil det fortløpende legges inn åpne poster og faktura som føres mot leverandøren. I fanen Dokumenter kan du til enhver tid laste opp ønskede dokumenter som er tilknyttet leverandøren.

Cs ny leverandør 3.jpg

5. Registrer informasjon om bankkonto ved å klikke på feltet Bankkonto. Du får opp et nytt vindu hvor du kan søke etter kontonummer, eller sette hake ved Manuelt for å legge inn opplysningene selv. 

Cs ny leverandør 4.jpg

6. Under Betingelser kan du overstyre standardinnstillingene som er registrert på leverandøren.Cs ny leverandør 5.jpg

7. For å knytte leverandøren til et prosjekt eller en avdeling, gjør du dette i feltet for Dimensjoner. GLN-nummer og Peppoladresse-feltene i EHF-bildet er kun relevante for utenlandske leverandører. Systemet vil automatisk oppdage hvilke norske kunder som kan motta EHF dersom EHF-mottak er aktivert via markedsplassen i systemet.

Cs ny leverandør 6.jpg