Din bruker kan ha rettigheter til å godkjenne eller avvise andres utlegg og rapporter, selv om du ikke er administrator. Når du mottar en innsendelse til godkjenning, får du en e-post og et varsel med informasjon om utlegget eller rapporten. Du kan godkjenne eller avslå hele rapporten, eller bare enkelte utlegg.
1. Klikk på Godkjenning nederst til høyre og velg aktuell rapport for å se over den.

2. Klikk på pilen ned for å se en oversikt over alle utlegg som er lagt til i rapporten.

4. Klikk på den vedlagte kvitteringen for å åpne den i større format. Du kan også vise selve utlegget som PDF.
5. Klikk på Godkjenn for å godkjenne rapporten, eller Avvis for å sende utlegget tilbake til brukeren. Du kan legge til en kommentar til brukeren om hvorfor utlegget er avvist.

Tips! Ønsker du å sende tilbake en rapport eller et utlegg uten å avvise, for eksempel fordi innsenderen har gjort en liten feil som skal redigeres, må funksjonen Bruk gjennomgangsmodus være aktiv. Dette må settes av en administrator. Åpne webversjonen og velg admin-visning. Gå til Innstillinger, Utleggshåndtering og fanen Arbeidsflyt. Sett hake for Bruk gjennomgangsmodus. Når du senere skal behandle rapporter, vil valget Send tilbake til brukeren dukke opp når du klikker på de tre kulepunktene under Rapporter og Gjennomgang i web-versjonen. Les mer.
NB: Brukeren kan kun endre eller slette utlegg som er avvist. En avvist rapport må sendes inn på nytt av brukeren for godkjenning.