Avslutte tjenester før sletting av selskap

Før du avslutter/sletter et selskap i systemet, må du deaktivere tjenester som benytter ekstern filoverføring, for eksempel Autobank eller EHF. Du må også deaktivere integrasjoner.

Deaktivere EHF sending/mottak

1. Gå til Markedsplass i venstremenyen og velg Produktkjøp.

2. Klikk på Deaktiver på EHF mottak/EHF sending. For å deaktivere må du være administrator på selskapet.

cs. Avslutte tjenester før arkivering sletting av selskap 1 um.png

Hvis EHF ikke avsluttes, vil det kunne påløpe transaksjonskostnader for eventuelle EHF som sendes til selskapet. Det vil heller ikke være mulig å aktivere EHF i et annet system på et senere tidspunkt.

Avslutte Autobank

For å avslutte Autobank må du:

1. Avslutte filoverføringen på avtalen i nettbanken.
  2. Opprette supportsak og inkluder organisasjonsnummer, kontonummer og navn på selskap.

Hvis du ikke følger punktene over, vil det påløpe transaksjonskostnader for filer som overføres fra Aritma til eier av klienten.