Slette et utlegg eller fjerne det fra rapport

Denne artikkelen gjelder bruker av Unimicro Reise og Utlegg. Denne funksjonaliteten er tilgjengelig i appen.

Fra et brukerperspektiv er det kun mulig å slette et utlegg dersom utlegget, eller rapporten det er en del av, ikke allerede er sendt inn. For å få slettet et innsendt utlegg, må du ta kontakt med administrator.

For å fjerne et utlegg fra en rapport, men uten å slette utlegget i seg selv, går du til Oppgaver og klikker på rapportutkastet som inneholder utlegget. Når rapporten åpnes, huker du av for utlegget du vil fjerne, klikker på søppelikonet og deretter på Lagre.

Slette utlegg fra rapport.jpeg

For å slette utlegget i seg selv, går du til Oppgaver, sveiper til venstre på aktuelt utlegg og klikker på Slett.

Slette et utlegg.png