Fra et brukerperspektiv er det kun mulig å slette en rapport dersom den ikke allerede er sendt inn. For å få slettet en innsendt rapport, må du ta kontakt med administrator.
1. Gå til Oppgaver.
2. Dra rapporten du ønsker å slette, mot venstre og klikk på Slett.

2. Klikk igjen på Slett for å bekrefte slettingen.

Det er kun rapporten i seg selv som slettes. Utleggene som rapporten besto av, beholdes som frittstående utlegg som du kan behandle videre under Utlegg. Der kan du slette utleggene enkeltvis, eller du kan samle dem på nytt i en annen rapport.