Hvis en hel utleggskategori ikke lenger skal være i bruk, og brukerne ikke skal kunne velge den ved innsending, må du fjerne den.
1. Gå til Innstillinger i venstremenyen
2. Klikk på Utleggshåndtering
3. Velg fanen Utleggskategorier.
4. Klikk på utleggskategorien du ønsker å fjerne.

5. Klikk på Slett for å fjerne den spesifikke utleggskategorien.
6. Klikk på Vil bli fjernet for å bekrefte sletting.
7. Klikk på Lagre, og kategorien blir permanent fjernet. Du vil få en advarsel dersom utleggskategorien brukes i aktive utlegg, og disse må da oppdateres.
