Statusløp i leverandørfaktura

Under Leverandørfaktura har du ulike faner som viser hvor i forløpet en faktura ligger.

Under kolonnen Tildeling kan du se hvem en faktura eventuelt er tildelt til, og om denne er godkjent. Ikonet for klokke indikerer at fakturaen er tildelt, men ennå ikke godkjent. Er klokken byttet ut med en hake, indikerer dette at fakturaen er godkjent.

Klikk på bildet for å forstørre
Cs statusløp i leverandørfaktura 1_1.jpg

Hvis du ønsker en liste over hvilke fakturaer som for eksempel er tildelt, men ikke godkjent enda, klikker du på ikonet for filtrering og velger Status er Tildelt. Ønsker du å se hvilke fakturaer som både er tildelt og ferdig godkjent, velger du Status er Godkjent

Cs statusløp i leverandørfaktura 2_1.jpg

Statusløp vil også vises i fakturabildet. Du kan se historikk og om den er betalt eller ikke.

Cs statusløp i leverandørfaktura 2.jpg